måndag 8 februari 2010

Tävling: Valfri tassduk och shampoo från Small To Big

Nu är det äntligen dags för en tävling i bloggen och nu är den riktad till alla er hundägare där ute. Tävlingen sponsras av Small To Big och vinsten är inget mindre än en valfri(finns minst 6 olika att välja mellan) tassduk samt valfri Yagu Professional Shampoo. 2 perfekta produkter nu när tassarna och pälsen blir blöt av snön och slask.
Tassduk: Gulliga tassdukar som passar till små tassar. De är perfekta att ha med sig i väskan eller fickan och passar såklart lika bra till att torka av både tassar & päls!
Yagu Professional Shampoo:
Satsa på ett riktigt bra shampoo till din hund-testa YAGUS proffessionella produkter! Shampot ger din hund en mjuk och glansig päls,med fin lyster och långvarig härlig doft. Det är drygt och du behöver inget balsam efteråt. Det används på salonger världen över. Spansk kvalitetsprodukt. 250ml.
Tävlingsregler:
- Gå in till Small To Big och i vänster meny klicka på BEAUTY & SPA och sedan BAD, TRIM & HYGIEN. Välj sedan vilken tassduk ni skulle vilja vinna samt vilken Yagu shampoo ni skulle vilja vinna. Skriv ned detta i en kommentar i bloggen.
- Har du en blogg, skriv gärna om tävlingen och länka hit. Det går självklart bra att låna bilden ovan.
Nu kör vi, tävla, tävla!

 
 
// g&l

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar